Vind over dine konkurrenter på internettet!

Mange mindre og lokale virksomheder er så småt ved at få øjnene op for det enorme potentiale, der ligger på internettet. Det er en fantastisk kanal til at genere nogle henvendelser til dit murerfirma, tømrerfirma, rengøringsfirma eller hvilken virksomhed, du nu har. Er du slået af dine konkurrenter, og ved du ikke, hvordan du skal gribe arbejdet an? Så læs med her og få en række gode råd til, hvordan du får kunder gennem internettet.

Saml en e-mail liste

Hvis vi antager, at du driver et rengøringsfirma med fokus på dit lokale område. Her ville det give rigtig god mening at lave et nyhedsbrev, så du jævnligt kan sende tilbud, tips og tricks med mere ud til dine kunder. Det kan for eksempel være, at du i en periode kører et særligt tilbud på rengøring i Holstebro. Har du segmenteret din liste korrekt, kan du sende dette ud til alle dine tilmeldte i Holstebro og omegn. Måden du kan samle e-mails op på kan eksempelvis være ved at tilbyde en gratis e-bog, have en pop-up eller en slide-in.

Optimer dit indhold til søgemaskinerne

Søgemaskinerne er en fantastisk mulighed for at få noget trafik ind på din hjemmeside. En af fordelene ved at få trafik gennem søgemaskinerne er, at folk ved hvad de vil have. Søger man efter en murer i København, så er man allerede et godt stykke nede i købstragten. Det er generelt rigtig konverteringsvenligt. Når du skal optimere dit indhold til søgemaskinerne, handler det om, at du nævner dit indhold et par gange i din tekst, i dine overskrift og i dine sidetitler. Sørg også for at få lavet en søgeordsanalyse, så du ved, hvilke søgeord du skal målrette dit indhold til.

Annoncer på nettet

Der er rigtig mange gode steder på internettet, hvor du kan annoncere. Der er både på Googles egen platform AdWords, hvor du kan få annoncer ud i søgeresultaterne og derved opnå gode placeringer. Der er også mulighed for at annoncere på sociale medier som Twitter, Facebook, Youtube og Linkedin. Vælg den kanal hvor din målgruppe er, og sørg så for at lave godt indhold i dine annoncer, så de bliver ”klikvenlige”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + 8 =