Velkomstbonusser kan give den bedste start på odds og spillebørs

Når man er nybegynder inden for alt, der har at gøre med online oddset, kan det være en fordel at finde sig et site tilbydende gode velkomstbonusser. Ved hjælp af sådanne velkomstbonusser og senere hen blandt andet loyalitetsbonusser kan man altså komme bedre i gang med at spille på sin yndlingssport, udfordre sig selv ved at oddse på andre sportsgrene osv. Der er dog en del forskellige ting, man skal holde sig for øje i henhold til disse velkomstbonusser, da de først og fremmest er gældende inden for en given tidsperiode og har forskellige restriktioner, der kan være ganske fordelagtige at være bekendt med.

Størrelsen på beløbet af velkomstbonussen afhænger af indbetalingsbeløbet

Hos eksempelvis spiloperatøren, Betfair, er det muligt at få den såkaldte 100%-velkomstbonus, når man første gang indbetaler et beløb på spillekontoen. Her skal man dog være opmærksom på, at man mindst skal indbetale et beløb på 100 kroner, mens velkomstbonussens øvre grænse på de 100% er 2000 kroner. Det vil sige, at man alt efter indbetalingsbeløb får indsat et tilsvarende beløb i bonuspenge på sin konto, hvorved man eksempelvis ved indbetaling af 700 kroner på kontoen i alt vil have hele 1400 kroner at spille.

Vær opmærksom på reglerne i forbindelse med indløsning af promokode

I forbindelse med indsættelse af velkomstbonussen er der nogle forskellige rammer og regelsæt, man skal holde sig for øje. Et af de vigtigste kriterier er, at velkomstbonussen kun gælder for helt nye kunder, mens man naturligvis skal have rundet de 18 år for at kunne oprette sig som bruger og dermed udløse velkomstbonussen. Endnu et praktisk kriterie for indsættelse af velkomstbonus er, at det første indbetalingsbeløb, man ved oprettelse indbetaler, skal være foretaget med enten PayPal eller kreditkort. Hernæst er det værd at være opmærksom på, at der er tale om et gennemspilskrav på fire gange, hvilket vil sige, at det indbetalte beløb skal benyttes til bet minimum fire gange, inden man kan hæve pengene ud fra spilkontoen. Dette krav skal efterfølges inden for 90 dage, og er dette ikke tilfældet, vil velkomstbonussen bortfalde. Sidst men ikke mindst skal det også nævnes, at man skal spille på odds, der giver minimum 1.8 gange igen for at blive talt med i gennemspilskravet og kan kun derved give kontant bonus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + sixteen =