Spar penge og få råd til sjovere ting

De fleste af os har nok problemer med at forstå hvordan ens bankkonto hver eneste måned ser utrolig tom ud allerede hen mod d. 20. i hver måned.Vi forstår simpelthen ikke hvordan vi kan bruge så mange penge, da de fleste af os synes vi tjener en udmærket løn og i hvert fald ikke bruger over evne.
Dog kræver det faktisk ikke så mange timer for at finde ud af at man kan skære flere tusinde kroner ned på ens udgifter.

En god idé er at lave et budget ud fra hvordan ens forbrug har været over det seneste års tid. Om ikke andet så de sidste 6 måneder, men samtidig være opmærksom på de regninger som kun skal betales én gang årligt.
De fleste af os aner ikke at vi betaler alt for mange penge til vores forsikringsselskaber, og at vi ofte kan få en billigere aftale hos et konkurrence selskab. Har man lån i banken, kan det også ofte betale sig at undersøge hvilke vilkår andre banker har og om man ikke kan spare nogle penge dér. Et kig på familiens mobilregninger kan også ofte skære dén regning ned og det samme hos ens kabel-tv udbyder.
I det hele taget er der nok at tage fat på, hvis man sætter sig ned og gennemgår ens månedlige udgifter.

Spar penge på dit bredbånd
Et af de steder man kan spare nogle penge, er de poster som er en fast udgift hver måned. Det kunne f.eks. være at undersøge mulighederne om hvor du kan få billigt bredbånd henne. Konkurrencen er stor blandt de forskellige udbydere og derfor meget nemmere at få en billig bredbåndsaftale og dermed skære udgifterne ned.

Når man skal ud og have bredbånd kan det være en jungle at finde ud af hvad der er bedst og billigst. Der er et hav af hjemmesider som gør sig i at sammenligne de forskellige selskaber med hinanden og der kommer hele tiden nye til. Derfor kan det være svært at finde ud af hvor man skal starte. Det er derfor aldrig en dårlig idé at spørge rundt omkring i ens omgangskreds hvilke erfaringer de har med de forskellige udbydere, da du så både kan høre til hastigheden, prisen og supporten hvis noget ikke skulle fungere optimalt. Sidstnævnte er en meget vigtig faktor og oplysninger som dette er sjældent at finde på diverse hjemmesider hvor de blot sammenligner priser og hastigheder.

Hvad er dit reelle behov ?
Før du opretter dig som kunde hos en udbyder er det vigtigt du gør dig klart hvilket behov du reelt har. Du kan hurtigt komme til at betale for en meget dyr og hurtig forbindelse med f.eks. 40 mbit/S hvis sælgeren fortæller dig at de netop nu har dette gode tilbud. Er dit behov primært at sende og modtage mails samt søge en smule på nettet, er det dog ikke dén forbindelse du har brug for. Har du derimod brug for en forbindelse som kan streame tv i høj hastighed, duer det heller ikke med en forbindelse på f.eks. 4 mbit/S. Er du ikke helt klar over hvad de forskellige hastigheder betyder, er der hjælp at hente. Enten ved søgninger på internettet, din omgangskreds eller ved at henvende sig til en udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 2 =