Opmærksomhedspunkter ved valg af e-cigaret og væske

Dampning af e-cigaret er noget af det, der vinder mere og mere ind hos unge såvel som hos ældre, hvilket først og fremmest kommer som et resultat af, at det er en meget sundere måde at holde rygepauser på, mens det ligeledes er muligt at inhalere mange andre forskellige smage. En e-cigaret fungerer ved, at man tilsætter e-væske i den givne beholder i e-cigaretten, hvorefter man trykker på en knap, hvorved noget af væsken føres op i den såkaldte atomizer, der fordamper mængden af e-væske, man så inhalerer. På den måde siges det også, at væsken er kilden til den smag, man inhalerer, hvorved denne også skal vælges med omhu.

Muligheder med e-cigaret – hvilken variant bør jeg vælge?

Der findes mange forskellige varianter af e-cigaretter, da det både er muligt at få helt enkle modeller, mens man også kan få varianter af mere avanceret karakter. Man kan eksempelvis få nogle engangscigaretter, der blot virker ved, at man suger i dem, og disse modeller kasseres blot efter brug, hvilket blandt andet har sine ulemper, da den giver meget lidt damp og et batteri kasseres hver gang. Herudover er der cigalikes, der som engangscigaretterne ligner de traditionelle smøge, men her er der dog mulighed for at oplade batteriet, og her er det muligt at få en smule mere damp end ved den anden model. Herudover er der e-cigaretten med tankbeholder, der har en tank til e-væsken og et mundstykke, og denne model er nem at benytte sig af, mens mængden af damp er mere end tilstrækkelig. Herudover er der den mest avancerede model, der kaldes mod, som står for modified battery. Hos denne model er det eksempelvis er muligt at justere på mængden af damp mellem de forskellige inhaleringer, såfremt dette skulle være nødvendigt. Disse har en hel del saft og kraft, hvorved de kan producere meget damp og give tilstrækkelige mængder af damp til selv storrygere.

E-væsken varierer i smag fra variant til variant

Til e-cigaretten tilhører en smag, og disse fås i uendeligt mange forskellige aromaer, og det er en meget individuel sag, hvilken aroma man ender med at vælge. Der er e-væsker med smage af alt fra frugt til forskellige arter af slik, cola og lignende, mens man også kan få smagen af tobak i sin e-væske, såfremt det er smagen af tobak, der får smøgerne til at virke tiltrækkende. Det kan være en fordel at have flere forskellige aromaer hjemme på samme tid, således man kan variere mellem de forskellige varianter, hvorved man kan holde dampningen spændende og varierende.

Vil du finde et stort udvalg af e-cigaretter og dertilhørende væsker? Klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 9 =