Økonomisk krise – er du sikret i tilfælde heraf?

Vi befinder os stadig i en økonomisk krise, og det betyder, at rigtigt mange af os har brug for at føle os så sikre rent økonomisk, som vi overhovedet kan komme til.

For mange er det en selvfølge at være medlem af en a-kasse, fordi det sikrer én dagpenge i tilfælde af ledighed, men når det handler om medlemskab af en fagforening, overser vi ofte betydningen af dette. Det er ærgerligt, for det kunne være med til at sikre en rolig hverdag, fordi man i tilfælde af stridigheder på arbejdspladsen i forhold til løn og arbejdsmiljø ville have en professionel samarbejdspartner, der kunne bakke én op.

Specielt blandt de unge er mange ikke klar over, hvilke fordele der er ved et medlemskab. Det har betydet, at mange fagforeninger og a-kasser oplever tilbagegang i medlemstallet, og det er ærgerligt, hvis man træffer et sådan valg på baggrund af mangelfulde oplysninger. Det er frivilligt, om man ønsker at være medlem af en fagforening og betale for den service, de kan levere.

Hvorfor ikke finde ud af, hvad en fagforening vil betyde for dig og dit liv aktuelt og i fremtiden?

En fagforening kan assistere dig, hvis du står i en situation, hvor du føler dig uretfærdigt behandlet af din arbejdsgiver for eksempel med hensyn til løn- eller arbejdsforhold, og det er en sikkerhed, som kan gøre dit liv og din hverdag væsentligt roligere og mere tryg. Det er forskelligt, hvad de forskellige fagforeninger tilbyder deres medlemmer, og det anbefales at sammenligne ydelser og services. Det kan du gøre hos fx http://www.billig-akasse.dk/fagforeninger.html.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =