Find det bedste webhotel til dit behov

Hvis man har haft en hjemmeside før og prøvet forskellige udbydere i branchen, er denne post ikke nødvendigvis mindet til jer. Hvis du ikke rigtig kender til markedet i Danmark, så er det mere dig den er målrettet til. Vi vil gennemgå lidt forskellige ting du bør overveje i forbindelse med køb af webhotel.

Overvej hvad du skal bruge det til

Er din nye hjemmeside et visitkort/portfolio side som er meget anvendt blandt håndværkere og online marketing folk, så er du ikke nødvendigvis på udkig efter den største og hurtigtste løsning. Her ville du sandsynligvis kunne klare dig med et ret beskedent webhotel, da antallet af besøgende og indholdet på hjememsiden sandsynligvis ikke vil kræve den store pakke.

Er det derimod en webshop du har planer om at starte, hvor du forventer at der kommer mange besøgende ind, så er det måske en idé at overveje en større løsning. Det er i hvert fald en idé at overveje hvor let det bliver for dig at migrere til en hurtigere løsning i tilfælde af at du ikke starter ud med en af de dyrere løsninger.

Det bedste du kan gøre er at rådføre dig med dit valgte hosting firma. De har en ekspertviden du ikke vil kunne finde ret mange andre steder og de er typisk flinke til at hjælpe.

Pris og vilkår

Du bør som med alle andre køb selvfølgelig undersøge priserne i mellem de forskellige hosting firmaer. Der kan være ret stor forskel på priserne, så derfor bør du altid undersøge det grundigt inden du vælger. Der er mange hjemmesider der har gjort det nemt at sammenligne priser på et webhotel som fx her. Det kan du med fordel overveje at bruge til at finde frem til en god webhotels udbyder.

Samtidig bør du undersøge firmaets omdømme. Det kan du gøre ved at google deres brand eller ved at søge på en af de mange anmeldelses hjemmesider. Det bør man i øvrigt altid gøre inden man køber noget online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + twenty =